Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Brandpreventieboxen

Brandpreventiebox

Brandpreventieboxen van Brandpreventiewinkel

Brandpreventiewinkel biedt brandpreventieboxen aan. Deze pakketten bevatten producten waarmee je je huis in één klap brandveilig maakt. Elke box bevat minimaal twee rookmelders en één koolmonoxidemelder. Daarnaast zijn er ook boxen die wat verder gaan met onder andere hittemelders, brandblussers en blusdekens.

De voordelen van een Brandpreventiebox

Zoals je misschien al weet, per 1 juli 2022 is het verplicht om in elke woning minimaal één rookmelder per woonlaag aanwezig is. Brandpreventiewinkel heeft een groot aanbod zodat jij de brandveiligheid voor die tijd in huis hebt! Toch begrijpen wij dat het aanbod zó groot is dat je niet meer weet welke rookmelder de juiste is voor jou. 

Juist daarom hebben wij besloten om brandpreventieboxen samen te stellen. Wij hebben onze kennis gebruikt om de beste brandpreventieboxen samen te stellen en jij hoeft niet meer te zoeken. 

Naast het feit dat je je huis brandveilig maakt zit er ook in elke brandpreventiebox een koolmonoxidemelder. Koolmonoxide is een giftig gas wat je niet kunt ruiken, zien of horen. Desondanks is het zó gevaarlijk dat wanneer je het inademen van koolmonoxidem levensgevaarlijk is. Met de koolmonoxidemelder in de brandpreventiebox ben je dus ook veilig voor dit gevaar. 

Verder hebben we ook nog andere brandpreventieboxen die je huis nóg veiliger maken. Zo heeft de brandpreventiebox 'compleet' naast het gebruikelijke aanbod ook een blusdeken, brandblusser én een magnetische montageset. Met deze montageset kan je de melders veel makkelijker ophangen.

Ook zijn hebben we ook de brandpreventiebox 'Elro Connects' samengesteld voor als je liever een slimme melder wilt. Deze melders sturen je een bericht naar je telefoon wanneer je melder afgaat. We snappen natuurlijk ook dat je brandveiligheid wilt creëren op plekken waar een rookmelder zijn werk niet goed kan doen. Voorbeelden hiervan zijn garages of keukens. De oplossing hiervoor zijn hittemelders. In onze brandpreventiebox 'XXL'  hebben wij hieraan gedacht en zit er ook een hittemelder bij.

De juiste brandpreventiebox

Momenteel bieden wij 6 brandpreventieboxen aan:

 • Brandpreventiebox 'Compleet' Met deze box zorg je ervoor dat je huis direct brandveilig is.
  • 2 rookmelders, 1 koolmonoxidemelder, 1 brandblusser, 1 blusdeken en 3 magnetische montagesets
 • Brandpreventiebox 'Elro Connects' De Elro Connects box biedt de veiligheid van de rook- en koolmonoxidemelder en daarbij ook de mogelijkheid om ze met je telefoon te koppelen. 
  • 2 slimme rookmelders, 1 slimme koolmonoxidemelder en 1 elro connects K1 connector
 • Brandpreventiebox 'FireAngel' Met deze box haal je meteen een van de beste merken in huis.
  • 3 FireAngel rookmelders, 1 FireAngel koolmonoxidemelder en 4 magnetische montagesets
 • Brandpreventiebox 'Koppelbaar' Hiermee haal je rookmelders en een koolmonoxidemelder in huis die allemaal afgaan wanneer er één rook detecteert. Wel zo veilig dus!
  • 3 koppelbare rookmelders, 1 koppelbare koolmonoxidemelder en 4 magnetische montagsets
 • Brandpreventiebox 'Veilig' Veiligheid in huis halen tegen een scherpe prijs.
  • 2 rookmelders, 1 koolmonoxidemelder en 2 magnetische montagesets
 • Brandpreventiebox 'XXL' De ultieme brandpreventiebox in huis waarmee je zeker bent van je veiligheid
  • 3 rookmelders, 1 koolmonoxidemelder, 5 magnetische montageset, 1 blusdeken en 1 hittemelder

Koolmonoxidemelder plaatsen

Vraag je je af waar je een koolmonoxidemelder op moet hangen? We hebben er een artikel over geschreven. Hiermee zorg je dat je goed beschermd bent tegen dit giftige gas. 

Heb jij hulp nodig met je brandpreventiebox of het installeren van de het pakket? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, wij helpen je graag verder.

Meer artikelen