Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Gas / watermelders

Voeding

Merk

Een gasmelder houdt je huis veilig

Met een gasmelder in huis word je gealarmeerd als er giftige gassen vrijkomen. Er zijn verschillende gasmelders voor verschillende gassen. Sommige gasmelders nemen bijna alle gassen waar, maar er zijn ook gasmelders die slechts een of twee gassen kunnen waarnemen. Wil je koolmonoxide detecteren? Dan heb je een koolmonoxidemelder nodig.

Plaatsing van een gasmelder

Wanneer je brandpreventie apparaten in een gebouw installeert, moet je met een paar dingen rekening houden. Zo zijn meerdere aspecten belangrijk in het pand; van grote meubels/machines en loopbruggen, tot kleinere objecten en brandblussers. Je moet rekening houden met elk aspect van veiligheid en beslissen over welk product je het beste waar plaatst. De installatie van een gasmelder is daarbij essentieel.

Identificeren van potentiële gevaren

Voordat je een gasmelder installeert, moet je uitzoeken waar deze het beste functioneert. Bestudeer de apparatuur in je huis of kantoor om uit te vinden waar een gaslek het meest waarschijnlijk voor kan komen. In industriële situaties ben je meestal op zoek naar zwakke punten langs verbindingen of kleppen, of in specifieke gebieden van een productiefaciliteit. Daarbij is het raadzaam om advies te winnen van een deskundige.

Eenvoudig een gasmelder plaatsen met onze montagesets

Een gasmelder plaatsen is extra makkelijk met onze montagesets. Volg simpelweg deze stappen:

  • Zet een trap klaar en pak je gasmelder
  • Plak een magneetstrip op het plafond en een op de rookmelder
  • Plaats de magneten tegen elkaar
  • Klaar, je woning is weer een stukje veiliger
  • Ook geschikt voor koolmonoxidemelders en hittemelders

Vragen of lukt het plaatsen niet? Neem gerust contact op

Bij Brandpreventiewinkel vinden we het belangrijk dat je wordt voorgelicht over het product dat je koopt. Mocht je problemen hebben met het plaatsen van rookmelders met onze montagesets of mocht je andere vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Bel naar 0850-645.945 of stuur een mail naar ons voor meer informatie en advies. Vandaag besteld, morgen in huis!

Merken Gasmelders