Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

BHV

BHV-producten voor jou

In onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment BHV-producten die je kunnen helpen om het huis of je bedrijf veiliger te maken. Van brandblussers en EHBO-kits tot veiligheidssignalering en ontruimingsmiddelen, wij hebben alles wat je nodig hebt om aan de BHV-vereisten te voldoen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om optimale betrouwbaarheid te garanderen.

Of je nou een klein kantoor, een winkel of een groot bedrijfspand heeft, het investeren in BHV-middelen is een verstandige keuze. Door te zorgen voor goed opgeleide BHV'ers binnen een bedrijf en de juiste veiligheidsuitrusting thuis, kun je de veiligheid en het welzijn van jezef, je familie of je werknemers waarborgen, mogelijke risico's minimaliseren en voldoen aan de wettelijke vereisten.

Bij Brandpreventiewinkel begrijpen we het belang van BHV en bieden we een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor alle BHV-behoeften. Neem vandaag nog een kijkje in ons assortiment en zorg ervoor dat je bedrijf, auto of thuis voorbereid is op noodsituaties.

Bedrijfshulpverlening vragen

Waar staat BHV voor?
Wat zijn de wettelijke verplichtingen voor BHV in een bedrijf?
Welke BHV-middelen zijn verplicht in een bedrijf?
Zijn er specifieke voorschriften voor BHV in bepaalde sectoren, zoals horeca of zorg?