Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Duurzaamheid bij Brandpreventiewinkel

Wij zijn bewust dat we een ecologische footprint achterlaten in deze wereld. Wij vinden het belangrijk dat we deze zo klein mogelijk houden, daarom ondernemen wij zo milieubewust mogelijk in onze webshop. Hierbij nemen we zelf het inititief in handen en werken we samen met duurzaam bewuste partners. 

Verpakking

Zo werkt onze fulflmentpartner Monta Packing met FSC® gecertificeerde verzenddozen. En het opvulmateriaal wat wordt gebruikt in deze dozen is van gerecycled plastic. Daarnaast streven we ernaar om zo weinig mogelijk 'lucht' te verzenden om zo milieuvriendelijk mogelijk te kunnen leveren en bezorgen 

Bezorging

Bijna al onze leveringen bezorgen we met PostNL. Dit grootste post- en pakkettenbedrijf van de Benelux heeft zich als doel gesteld om in 2030 uitstoot vrij te zijn in de 'last mile' van de bezorging van pakketten.

Daarnaast zijn zij heel bewust bezig om steeds meer 'schone kilometers' af te leggen door zo zuinig en groen mogelijk te bezorgen. Zo zie je steeds meer electrische voortuigen van PostNL door de straten rijden. 

Sociale werkvoorziening

Wij vinden dat iedereen in de maatschappij een werkplek verdiend. Daarom werkt Brandpreventiewinkel met diverse sociale werkplaatsen die werken met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Goede doelen

Ledenvereniging Thebe Exta

Brandpreventiewinkel zet zich samen met ledenverenining Thebe Extra in om haar zorg behoevende leden te voorzien van voordelige brandpreventiepaketten. Vanuit dit perfectief ondersteunen we ook de Brandwondenstichting met een donatie per afgenomen pakket.

Stichting 1184

Omdat wij trots zijn op onze vestigingsplaats 's-Hertogenbosch ondersteunen wij deze goede doelen stichting al meerdere jaren. Stichting 1184 zet zich in voor de lokale samenleveing op het gebied van maatschappelijke initiatieven.