Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Duurzaamheid bij Brandpreventiewinkel

Wij zijn bewust dat we een ecologische footprint achterlaten in deze wereld. Wij vinden het belangrijk dat we deze zo klein mogelijk houden, daarom ondernemen wij zo maatschappelijk bewust en milieubewust mogelijk in onze webshop. Hierbij nemen we zelf het inititief in handen en werken we samen met duurzaam bewuste partners. 

Verpakking

Zo werkt onze fulfilmentpartner QLS met FSC® gecertificeerde verzenddozen. En het opvulmateriaal wat wordt gebruikt in deze dozen is van gerecycled plastic. Daarnaast streven we ernaar om zo weinig mogelijk 'lucht' te verzenden om zo milieuvriendelijk mogelijk te kunnen leveren en bezorgen 

Bezorging

Al onze leveringen binnen Nederland bezorgen we met DHL. DHL heeft MVO hoog in het vaandel staan en richt zich op biedt oplossingen die bijdragen
aan een duurzame en positieve verandering in de wereld. Dit doen zij door onder meer door het inzetten van geoptimaliseerde transportroutes, de inzet van fietskoeriers, schonere vliegtuigen, elektrische auto’s en het maatschappelijk verantwoord bouwen. 

Sociale werkvoorziening

Wij vinden dat iedereen in de maatschappij een werkplek verdiend. Daarom werkt Brandpreventiewinkel met diverse sociale werkplaatsen die werken met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

 

Onze website

Onze website wordt gehost bij Savvii. Zij zijn Certified Gold Partnership van The Green Web Foundation.  Dat betekent dat zij - en wij - inzetten (in de volledige keten) op een groener en duurzamer internet. Waar mogelijk gebruiken we dit ook, waar niet mogelijk compenseren we dit.

We zijn daarom ook trots dat we Green Hosted zijn en deze bagde mogen voeren:

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Goede doelen

Ledenvereniging Thebe Exta

Brandpreventiewinkel zet zich samen met ledenvereniging Thebe Extra in om haar zorg behoevende leden te voorzien van voordelige brandpreventiepakketten. Vanuit dit perfectief ondersteunen we ook de Brandwondenstichting met een donatie per afgenomen pakket.

Stichting 1184

Omdat wij trots zijn op onze vestigingsplaats 's-Hertogenbosch ondersteunen wij deze goede doelen stichting al meerdere jaren. Stichting 1184 zet zich in voor de lokale samenleveing op het gebied van maatschappelijke initiatieven.