Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Brandpreventieboxen

Een brandpreventiebox kopen bij Brandpreventiewinkel

Om voor iedere situatie de brandveiligheid te kunnen garanderen, kun je bij Brandpreventiewinkel kiezen uit diverse voordelige brandpreventiesets.

Voordelen van een brandpreventiebox

De inhoud is per brandpreventiebox verschillend. Wel bestaat ieder pakket uit minimaal twee rookmelders en een koolmonoxidemelder, waarmee je een woning in één keer beveiligd tegen brand en koolmonoxide. Afhankelijk van jouw wensen en situatie kun je kiezen uit onze samengestelde brandpreventieboxen. Van rook-, koolmonoxide-, en hittemelders tot brandblussers en blusdekens, overal is aan gedacht. Bovendien ben je met een brandpreventiebox goedkoper uit dan wanneer je deze producten los zou bestellen.

De juiste brandpreventiebox kiezen

Wist je dat naast het brandveilig maken van het huis, onze brandpreventieboxen ook uitermate geschikt zijn om bijvoorbeeld een kantoor, auto, caravan of boot te beveiligen tegen brand of koolmonoxide? Om te bepalen voor welke brandpreventiebox je gaat, dien je jezelf af te vragen welke brandveiligheidsproducten voldoen aan jouw situatie en wensen. Heb je genoeg aan 2 rookmelders en 1 CO-melder? Dan zit je met de "Brandpreventiebox Veilig" goed. Wil je daar ook nog een brandblusser en blusdeken bij, dan raden we de "Brandpreventiebox Compleet" aan. Om de melders makkelijk te kunnen bevestigen, wordt iedere brandpreventieset geleverd met handige magnetische montagesets. Hierdoor hoef je geen gaten meer te boren en ben je binnen een paar minuten al klaar! Veel klanten kiezen voor de "Brandpreventiebox FireAngel" en niet zonder reden. De rookmelders en koolmonoxidemelders in deze set zijn van het merk FireAngel, dat bekend staat om hun betrouwbare melders. Hiermee haal je dus direct de allerbeste kwaliteit brandbeveiliging in huis.

Draadloze en koppelbare rookmelders

Wil je meldingen ontvangen op je telefoon? Dan is de "Elro Connects brandpreventiebox" een goede keuze. Deze box bevat namelijk draadloze koppelbare melders en een Elro Connects K1 Connector om alles te verbinden met je telefoon of tablet. Als één van je melders afgaat, ontvang je direct een melding op je telefoon door middel van de meegeleverde connector en de gratis Elro Connects App. Bovendien is deze box uit te breiden met meerdere Elro Connects rook- en/of koolmonoxidemelders. Om het helemaal compleet te maken, kun je er zelfs voor kiezen om een hittemelder of watermelder te koppelen. Wil je graag persoonlijk advies over onze brandpreventieboxen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen onze experts je graag verder. Stuur ons bericht via de chatmogelijkheid rechtsonder op de pagina of mail ons op service@brandpreventiewinkel.nl. Liever bellen? Dat kan ook! We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 0850 645 945 om jouw vragen te beantwoorden.

Brandpreventiebox bestellen

Bij Brandpreventiewinkel vinden we het belangrijk dat je producten snel in huis hebt, zodat je meteen aan de slag kunt met het brandveilig maken van jouw gewenste omgeving. Dus bestel je je brandpreventiebox vandaag voor 23:45 uur, dan heb je deze morgen al in huis! Bovendien zijn de verzendkosten bij bestellingen van €75 of meer helemaal gratis.