Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

De voordelen van een slimme rookmelder

Rookmelders, Slimme melders

Een slimme rookmelder laat het je weten wanneer er rook gedetecteerd is in jouw huis. Dat doet de melder door middel van een app die een push bericht stuurt op je telefoon. Zo weet jij direct dat er iets aan de hand is en kun je snel in actie komen om grotere schade te voorkomen.

Koppel jouw slimme rookmelders

Bij Brandpreventiewinkel hebben we een breed assortiment aan rookmelders en dus voor ieder wat wils. Alle slimme rookmelders zijn te koppelen aan een app, ook kun je de slimme rookmelders onderling koppelen. Je kunt bij ons kiezen tussen een enkele slimme rookmelder, of je setjes van meerdere smart rookmelders. Met ons aanbod kunnen we ieder pand voorzien van (slimme) rookmelders.

De brandveiligheid van jouw woning verhogen

Een slimme rookmelder maakt jouw huis een stuk brandveiliger. Je kunt namelijk actie ondernemen tegen brand- en rookschade wanneer je zelf niet thuis bent. Wil je meer doen om je huis brandveilig te maken? Dan ben je bij Brandpreventiewinkel aan het juiste adres. Een goede koolstofmonoxidemelder zorgt ervoor dat je veilig bent tegen koolstofmonoxidevergiftiging. Al onze melders helpen je snel te reageren in het geval van problemen. Naast een slimme melder, is het ook wijs om te investeren in manieren om een brand te voorkomen, dit kun je doen door een brandpreventiepakket aan te schaffen. Zo maak je de kans dat een slimme rookmelder afgaat een stuk kleiner.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen, of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag aan de slimme rookmelder die het beste bij jouw wensen en situatie past. Je bereikt ons via 0850-645.945

Meer artikelen