Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren
0

Zakelijk bestellen

Wil je liever zakelijk bij brandpreventiewinkel bestellen? Wij leveren dagelijks bestellingen aan installateurs, Vereniging van Eigenaren, verhuurders en bedrijven.

Grotere bestelling? Binnen 1 dag een offerte.

Wil je een grotere bestelling plaatsen? Brandpreventiewinkel heeft direct contact met de fabrikant. Hierdoor bieden wij tegen een zeer scherpe prijs aan. Wij maken graag een offerte om dit aan je te laten zien.

Bestellen op factuur

Liever op factuur bestellen? Dat kan uiteraard. Mail of bel ons voor meer informatie.

Een actie richting klant of personeel?

Wij hebben, zakelijk bij brandpreventiewinkel, voor een aantal grote bedrijven ook een geheel eigen winkelomgeving gemaakt binnen brandpreventiewinkel.nl. Zo hebben we een volledig custom portal gecreëerd voor een grote verzekeringsmaatschappij die hiermee voordelig rookmelders kon aanbieden aan hun klanten.

Shop-in-shop pagina
We maken samen een shop-in-shop, zodat we de beste beleving creëeren voor de doelgroep. Daarna ontzorgt brandpreventiewinkel eigenlijk het gehele traject. Van betaling, levering, klantenservice tot aan garantie. We hebben bewezen dat we zeer grote aantallen kunnen verwerken en leveren, en acties kunnen opzetten waarbij iedereen uitermate tevreden is. Hiermee maken we elke rookmelder-actie tot een in details goed uitgevoerde incentive voor klanten, leden of werknemers.

Heb je interesse een gerichte rookmelder-actie te starten? Wij zijn erg flexibel en kunnen snel schakelen. Neem contact met ons op, we leggen graag uit wat er mogelijk is.

Custom Brandpreventieboxen

Voor een aantal bedrijven stellen wij volledig custom brandpreventieboxen samen. Een eigen inhoud met brandpreventie producten naar keuze, eventueel met een geheel eigen design. En alles volledig op maat. En het mooie is, we kunnen deze boxen huis-aan-huis leveren als je dat wilt. 

bestellen en verzenden

Heb je nog vragen?

Kun je het antwoord niet vinden tussen onze veelgestelde vragen of wil je direct contact?