Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren
0

Over Brandpreventiewinkel, wie zijn wij?

Welkom bij Brandpreventiewinkel, de plek waar je alles ontdekt over veilig wonen en werken, vrij van brandgevaar. Wij zijn al jaren de grootste webshop die Nederland en België veiliger maakt met een breed assortiment aan brandpreventieproducten. We zijn niet alleen gegroeid tot de voorkeursleverancier in de regio, maar ook tot een bron van vertrouwen door onze expertise en klantgerichte service. Onze trots? Die komt voort uit onze inzet voor kwaliteit en het verschil dat we maken met ons deskundige advies.

Wat tref je aan in ons assortiment? Alles wat je nodig hebt om je gezin, huis, kantoor, boot of caravan te beschermen tegen de risico's van brand, koolmonoxide of gassen.

Ons toegewijde team en onze deskundige partners staan elke dag klaar om te zorgen dat jouw bestelling perfect verpakt en stipt wordt bezorgd. Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar met persoonlijk advies en ondersteuning, via chat, telefoon of email, om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw veiligheid.

Wat is Brandpreventiewinkel?
Welke producten verkoopt Brandpreventiewinkel om brand te voorkomen?
Kan ik als particulier ook bij Brandpreventiewinkel kopen?
Hoe lang bestaat brandpreventiewinkel al?
Levert Brandpreventiewinkel ook in het buitenland?
Is het mogelijk om een bestelling bij Brandpreventiewinkel te retourneren of te ruilen?

Over brandpreventiewinkel samengevat

Brandpreventiewinkel.nl is een team van deskundige en ervaren professionals op het gebied van brandpreventie en veiligheid. Het team bestaat uit gecertificeerde brandpreventieadviseurs en -specialisten, die zich inzetten voor het beschermen van mensen en eigendommen tegen brand. Over brandpreventiewinkel kunnen we zeggen dat ze hoogwaardige producten bieden en advies op maat om de brandveiligheid te verbeteren, en hebben als missie om mensen bewust te maken van het belang van brandpreventie.

 

Meer weten over ons?

Volg ons op de socials:

Onze merken