Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren
0

Over Brandpreventiewinkel, wie zijn wij?

Wij zijn Brandpreventiewinkel, je kunt hier alles lezen over brandpreventiewinkel. De toonaangevende en grootste webshop met alles op het gebied van brandpreventie producten. Ons doel is om Nederland en België een stukje veiliger te maken. In de jaren dat we bestaan zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder van Nederland en België. Hoe we dat hebben gedaan? Door erin te geloven dat we door het aanbieden van professionele kennis en kunde, onze uitstekende service en alleen de beste producten met de juiste kwaliteit aanbieden het verschil maken. En daar zijn we trots op!

Wat verkopen we dan precies? We verkopen eigenlijk alles om te voorkomen dat je huis, kantoor, boot of caravan bloot staat aan de gevaren van brand, koolmonoxide of gassen. 

Samen met ons team, wat flinke groeit, zorgen we er elke dag voor dat je jouw bestelling netjes, goed verpakt en op tijd binnenkrijgt. Heb je nog vragen over je bestelling, ons klantenservice team helpt je graag verder. We voorzien je graag van goed advies op maat en helpen je om een verstandige keuze te maken. Dit kan via onze chat, telefonisch of zelfs per mail.

Wat is Brandpreventiewinkel?
Welke producten verkoopt Brandpreventiewinkel om brand te voorkomen?
Kan ik als particulier ook bij Brandpreventiewinkel kopen?
Hoe lang bestaat brandpreventiewinkel al?
Levert Brandpreventiewinkel ook in het buitenland?
Is het mogelijk om een bestelling bij Brandpreventiewinkel te retourneren of te ruilen?

Over brandpreventiewinkel samengevat

Brandpreventiewinkel.nl is een team van deskundige en ervaren professionals op het gebied van brandpreventie en veiligheid. Het team bestaat uit gecertificeerde brandpreventieadviseurs en -specialisten, die zich inzetten voor het beschermen van mensen en eigendommen tegen brand. Over brandpreventiewinkel kunnen we zeggen dat ze hoogwaardige producten bieden en advies op maat om de brandveiligheid te verbeteren, en hebben als missie om mensen bewust te maken van het belang van brandpreventie.

 

Meer weten over ons?

Volg ons op de socials:

Onze merken