Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Jouw woning brandveilig maken

Tips van Tim, Brandblussers, Rookmelders

Wil je graag weten wat je zelf kunt doen om jouw woning brandveilig te maken? Lees dan verder, in deze blog praten we over een aantal essentiële maatregelen die levensreddend kunnen zijn. 

Er zijn verschillende voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om je woning brandveilig te maken. Rook- of hittemelders zijn natuurlijk onmisbaar en veel mensen hebben deze gelukkig al in huis. Maar er is meer dan je kunt door om de brandveiligheid van je woning te vergroten.

Jouw woning eenvoudig brandveilig maken

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om je woning zo brandveilig als mogelijk te maken. Niet alleen het hebben van rookmelders is belangrijk, ook de juiste plaatsing is essentieel. Zorg ervoor dat er op iedere verdieping minstens één rookmelder hangt op de vluchtroute. Deze melders kunnen je redding zijn wanneer er, ondanks al je maatregelen, toch brand uitbreekt. 

Er is nog een simpele, brandvertragende maatregel die je kunt nemen, namelijk het sluiten van deuren. Gesloten deuren houden vuur en giftige rook tegen waardoor je ruim twee keer zoveel tijd hebt om te vluchten. 

Brandbestrijdingsmiddelen online bestellen

In de webshop van Brandpreventiewinkel vind je verschillende producten waarmee je jouw woning brandveiliger kunt maken. Zo hebben we bijvoorbeeld meerdere soorten brandblussers in ons assortiment:

Ook voor andere brandbestrijdingsmiddelen kun je bij ons terecht, zoals blusdekens. Vandaag besteld is morgen in huis. Heb je vragen over onze producten, of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust ook contact met ons op, onze specialisten staan je graag te woord.

Meer artikelen