Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren
0

Top 5 Koolmonoxidemelders

Te veel keuze?

Beantwoord 3 vragen van Tim en we vinden samen jouw perfecte koolmonoxidemelder

Te veel keuze?

Beantwoord 3 vragen van Tim en we vinden samen jouw perfecte koolmonoxidemelder

Top 5 koolmonoxidemeters

Koolmonoxide is een geurloos en onzichtbaar gas dat giftig is. Heel verraderlijk dus! Jaarlijks komen er in Nederland meer dan 10 mensen om het leven door koolmonoxidevergiftiging. Het is dus erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de hoeveelheid koolmonoxide die zich in jouw huis bevindt. Maar welke koolmonoxidemelder moet je dan kopen? Tegenwoordig zijn er steeds meer soorten koolmonoxidemelders, waardoor de keuze erg lastig wordt. Om de keuze makkelijker en inzichtelijker te maken, hebben wij een top 5 opgesteld.

1 X-Sense XC01 Koolmonoxidemelder

De XC01 koolmonoxidemelder van X-Sense is een mooie, compacte en zeer betrouwbare koolmonoxidemelder. Hij is uitgerust met een 10 jaar Figaro® sensor en heeft een ingebouwde 10 jaar lithium batterij. Deze mooie X-Sense XC01 Co-melder heeft een LCD scherm waar je ook de piek meting van koolmonoxide kunt zien. Dus als je een keer niet thuis bent en de melder heeft toch CO gemeten, dan kun je dat aflezen aan de display.  

2 X-Sense SC01 Combimelder

Deze combi melder meet koolmonoxide en rook in één. De SC01 heeft een ingebouwde 10 jaar lithium batterij en is uitgerust met een Figaro® sensor. Daamree meet de SC01 Combimelder ook hele lage concentraties koolmonoxide.

3 FireAngel NM-CO-10X koolmonoxidemelder

Deze koolmonoxidemelder van FireAngel is voorzien van een lithium batterij die maar liefst 10 jaar meegaat. De Consumentenbond heeft ook geconcludeerd dat de FireAngel NM-CO-10X koolmonoxidemelder veilig en goed uit de test gekomen is. Een erg betrouwbare koolmonoxidemelder als je het ons vraagt! 

4 X-Sense CO03D koolmonoxidemelder

De nieuwe en mooie X-Sense CO03D koolmonoxidemelder is een uitstekende koop! Deze melder is voorzien van een handig en overzichtelijk LCD scherm. Dit geeft aan hoeveel koolmonoxide er in de lucht aanwezig is in PPM. Zo kun je zien hoeveel gevaarlijk gas er in de ruimte aanwezig is.

5 Smartwares FGA-13041 Koolmonoxidemelder

De Smartwares FGA-13041 Koolmonoxidemelder is een compacte een vriendelijk geprijsde co-melder mét display. De LCD display geeft de concentratie koolmonoxide aan in de ruimte in PPM. 

Heb je na het lezen van deze top 5 nog steeds vragen of weet je niet welke hiervan het beste in jouw situatie past? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder!