Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren
0

Zakelijk bestellen

Wil je liever zakelijk bestellen? Wij leveren dagelijks bestellingen aan installateurs, Vereniging van Eigenaren, verhuurders en bedrijven.

Grotere bestelling? Binnen 1 dag een offerte.

Wil je een grotere bestelling plaatsen? Brandpreventiewinkel heeft direct contact met de fabrikant. Hierdoor bieden wij tegen een zeer scherpe prijs aan. Wij maken graag een offerte om dit aan je te laten zien.

Bestellen op factuur

Liever op factuur bestellen? Dat kan uiteraard. Mail of bel ons voor meer informatie.

Een eigen shop in onze winkel?

Wij hebben voor een aantal grote bedrijven ook een geheel eigen winkelomgeving gemaakt binnen onze webwinkel. Zo hebben we een eigen portal gecreëerd voor een grote verzekeringsmaatschappij die nu voordelig rookmelders kunnen aanbieden aan hun klanten. Een perfecte incentive voor werknemers of loyaliteitsactie voor klanten.

We hebben voor een aantal grote ledenvereningen een portal gecreëerd waar zij geslecteerde producten aanbeiden aan hun leden, tegen een aantrekkelijke korting. 

Interesse in een eigen shop voor jouw klanten, leden of werknemers? Neem contact met ons op, we leggen graag uit wat er mogelijk is.

Custom Brandpreventieboxen

Voor een aantal bedrijven stellen wij volledig custom brandpreventieboxen samen. Een eigen inhoud met brandpreventie producten naar keuze, eventueel met een geheel eigen design. En alles volledig op maat. En het mooie is, we kunnen deze boxen huis-aan-huis leveren als je dat wilt. 

Heb je nog vragen?

Kun je het antwoord niet vinden tussen onze veelgestelde vragen of wil je direct contact?