Uw producten retourneren?

Als u uw bestelling wilt retourneren dan kunt u deze binnen 30 dagen terugsturen naar ons retouradres. De enige vereiste die wij hier aan stellen is dat het terug te sturen artikel altijd ongebruikt en onbeschadigd, in originele verpakking bij ons binnenkomt.

Brandpreventiewinkel betaalt de aankoopsom van de teruggestuurde artikelen, – inclusief de bezorgkosten – aan u terug. Stuurt u een deel van uw bestelling retour, dan zijn de bezorgkosten voor uw rekening.

Wij betalen het bedrag binnen 7 werkdagen aan u terug. De verzendkosten voor het retourneren van uw pakket naar ons zijn echter voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Bij alle annuleringen, ruilingen en retourneringen verzoeken wij u het retourformulier in te vullen en mee retour te sturen. Zonder dit formulier kunnen wij uw retourzending helaas niet behandelen.

Uw bestelling annuleren

Het annuleren van een bestelling is kosteloos, zolang deze nog niet is verstuurd. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren.
Indien Brandpreventiewinkel uw betaling al heeft ontvangen, dan storten wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u retour. De gemaakte verzendkosten voor de retourzending zijn dan voor uw rekening (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retouradres Brandpreventiewinkel

Brandpreventiewinkel
Hooiweg 11
5165 NL WASPIK

service@brandpreventiewinkel.nl

30 dagen bedenktijd

Als consument heeft u bij Brandpreventiewinkel een afkoelingsperiode van 30 dagen. U kunt uw product binnen deze 30 dagen aan ons retourneren, ingaande op de dag van levering.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Bankrekeningnummer

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw bankrekeningnummer nodig (IBAN). Klanten uit België dienen het IBAN én BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Brandpreventiewinkel heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude omtrent terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 7 werkdagen aan u terugbetaald.

Heeft u een klacht?

Voor Brandpreventiewinkel is veiligheid en service het belangrijkste speerpunt. Heeft u onverhoopt toch een klacht over de geleverde producten of onze service? Meld uw klacht binnen 14 dagen aan service@brandpreventiewinkel.nl en u ontvangt binnen enkele werkdagen een passend antwoord van ons.
U kunt zich ook wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Garantie

  • Onze garantie dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen glazen accessoires en accessoires zoals batterijen en adapters.
  • De aansprakelijkheid van Brandpreventiewinkel.nl is beperkt tot de kosten van reparatie en/of vervanging van het product onder garantie.
  • De garantie is ongeldig als het defect (op welke wijze dan ook) door verkeerd gebruik, verwaarlozing en vervalsing of onjuiste afstellingen is veroorzaakt. Het is ongeldig wanneer onbevoegde personen wijzigingen of reparaties uitvoeren.