Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Maak je huis veilig en slim!
Bekijk onze nieuwe X-Sense
Smart-Home serie: rook-, CO-, hitte- & watermelders.

X-Sense Link+ Pro

Met de slimme melders uit de X-Sense Link+ Pro serie krijg je overal en altijd een waarschuwing op je telefoon als er een alarm afgaat. Je kunt zelfs je melders uitlezen met de gartis X-Sense app: is de batterij nog goed, hoe hoog is de conectratie koolmonoxide in huis.

Let op: deze serie Smart Home melders werkt enkel in combinatie met een X-Sense basestation )SBS50). Bekijk hieronder onze voordelige pakketten met basestation. 

Onze slimme voordeelpakketten

Link+ Pro melders

Ontdek Link+ Pro van X-Sense: de geavanceerde technologie die je slimme melders draadloos met elkaar én met je telefoon via Wi-Fi verbindt. Zo ben je altijd en overal onmiddellijk op de hoogte bij een alarm, direct via een melding op je telefoon. En kun je jouw melders overal uitlezen.

Slimme Melders van X-Sense

Wie is X-Sense?

X-Sense staat bekend als dé pionier in brandveiligheid, met gespecialiseerde rook- en koolmonoxidemelders. Deze slimme apparaten maken gebruik van geavanceerde sensortechnologie voor snelle en nauwkeurige detectie van rook en gevaarlijke gassen. Het moderne en stijlvolle ontwerp van alle X-Sense melders past perfect in elk interieur. En laten we eerlijk zijn, wie zegt dat veiligheid niet stijlvol kan zijn?