Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

De beste brandblussers volgens klanten

Brandblussers

De beste brandblusser, hoe bepaal je dat dan?

Daar moesten wij ook lang over nadenken. Technische specificaties konden het wat ons betreft niet zijn. Testen dan maar? Dat leek ons in sommige gevallen vervuiling. Bij allemaal is dat natuurlijk gewoon verspilling! Toen kwamen we op het idee om het onze klanten te laten vertellen. Alleen; hoeveel mensen hebben die brandblussers nou echt getest?

De review van de klant voor de beste brandblusser

Toen wij begonnen met het verkopen van brandblussers, meer dan 10 jaar geleden(!), wisten wij ook niet precies wat het beste zou zijn! Nu wel, na lang onderzoeken hebben we de beste brandblussers geselecteerd op basis van feedback van professionals (die we nu zelf ook zijn). Gelukkig hebben we na 10 jaar zoveel blussers verkocht en ook verhalen gehoord over het gebruik er van helaas.

Toch maar iets meer dan de review als normering

Na lang wikken en wegen hebben we ons verhaal hierboven enigzins herzien. We hebben toch ook wat verhalen over gebruik meegenomen. Dat wordt dus een mooie classificatie voor de beste brandblusser. Kort gezegd: er zijn geen slechte in ons assortiment.

 

Te veel om te kiezen? Zelfs uit de beste brandblussers?

Dan gebruik je natuurlijk onze keuzehulp om zo altijd een goede, maar vooral passende blusser te kopen. De beste brandblusser in deze categorieen zijn niet altijd de best passende brandblussers voor jouw situatie!

Top 3 beste schuim brandblussers

We hebben er 3 soorten blussers uitgepikt die het meest in omloop zijn. Dat zijn vaak 6 liter schuimblussers bij onze klanten! Natuurlijk komt het ook voor dat er kleinere schuimblussers verkocht worden. Zoals 2 liter schuimblussers in campers of een kleine ruimte voor een specifiek doel.

Nummer 1 brandblusser met schuim

SAVS® Brandblusser schuim 6 liter. Wat zeggen onze klanten: "Het is een mooie blusser en hij was makkelijk op te hangen omdat er een keurige ophanghaak in de doos bij werd geleverd". De nummer 1 in de beste brandblussers van Brandpreventiewinkel.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de bluskracht of de specificaties? Die kun je natuurlijk hier vinden.

Nummer 2 brandblusser met schuim

Ondanks de wat hogere prijs zijn klanten erg te spreken over deze brandblusser. In de top van de beste brandblussers kom je dus de Ajax ES-6N Brandblusser tegen. Wat onze klanten hier over zeggen in de reviews? "Deze Ajax blusser ziet er strak uit! Voldoet aan alle wettelijke eisen en hiermee hebben we volgens mij precies wat we zoeken".

De informatie om deze blusser te kopen kan hier gevonden worden.

Nummer 3 in de beste brandblussers met schuim

Prijs is vaak een argument om iets wel of niet te kopen. Ook bij de keuze voor de beste brandblusser komt dit bovendrijven. Mensen zijn op zoek naar de juiste verhouding van prijs en kwaliteit. Dit zien we ook terug in de reviews over onze nummer 3, Smartwares SB6 Brandblusser. Verkrijgbaar in meerdere maten!

Wat klanten zeggen: "Precies wat we nodig hebben tegen een mooie prijs. Beetje wiebelig magneetje, maar dat hoort er dan ook bij als je wat goedkopere blussers kiest".

Nummer 4 tot en met 8 van de beste brandblussers

Over deze brandblussers moeten we eerlijk vermelden dat ze allemaal door een strenge keuring heen gekomen zijn en voldoen aan vele eisen. Iedere blusser heeft iets unieks. Bijvoorbeeld speciale vetblusser zoals je hieronder ziet. Hieronder zie je blusser van 6l of 6kg, maar er zijn er veel meer!

Meer artikelen