Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-

Uitgelicht: De Smartwares BBVL brandladder

De Smartwares BBVL brandladder koop je eenvoudig online. Deze is geschikt voor maximaal twee verdiepingen en kan eenvoudig worden bevestigd.

De Smartwares BBVL brandladder, ook wel vluchtladder genoemd, heeft een lengte van 4,5 meter en is daarmee geschikt als brandladder voor de eerste en tweede verdieping. De compacte en lichtgewicht brandladder heeft een draagkracht van 450 kilogram. Door de universele ophanghaken hang je deze ladder snel en eenvoudig aan vrijwel ieder raamkozijn.

De voordelen van de Smartwares BBVL brandladder

Deze brandladder is geschikt voor maximaal twee verdiepingen, waardoor hij ideaal is voor een standaard woning. Doordat hij een licht gewicht heeft en zeer sterk is, verlaat je veilig het pand wanneer er brand is uitgebroken. Ook het afdalen verloopt veilig doordat de trede-afstand slechts 33 centimeter is. De Smartwares BBVL brandladder past op vensterbanken van maximaal 32 centimeter en kan zeer snel worden geïnstalleerd.

Naast dit type hebben we nog diverse andere brandladders, bijvoorbeeld de vluchtladders van het merk ATV Safety, die afhankelijk van de lengte ook voor een hoog balkon gebruikt kunnen worden.

  • Geschikt voor 2 verdiepingen
  • Extra sterk
  • Licht qua gewicht
  • Maximale vensterbank breedte: 32 cm

Bestel eenvoudig online en ontvang een gratis pictosticker!

Brandpreventiewinkel biedt alle middelen om brand te voorkomen of te bestrijden, bijvoorbeeld brandblussers, rookmelders en blusdekens. Bij ons bestel je eenvoudig uw producten online. Wij hanteren een korte levertijd, bieden gratis verzending vanaf € 75,- en zijn op werkdagen bereikbaar voor vragen en het geven van advies. Wij hebben een ruim assortiment aan brandpreventiemiddelen en een grote voorraad, waardoorje de volgende werkdag je bestelling in huis hebt wanneer je voor 23.45 uur bestelt.

Voor informatie over onze producten of om advies te vragen die past bij uw situatie, belt u naar  0850-645945 of mail naar service@brandpreventiewinkel.nl.