Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-

De koppelbare brandmelder, Alecto SA-43

Alecto SA-43

Een koppelbare brandmelder waarschuwd je altijd bij brand, ongeacht van waar jij je op dat moment in het pand bevindt. Gaat er één af, dan gaan ze allemaal af.

De populaire SA-43 koppelbare brand- en rookmelder van Alecto heeft een zeer goede prijskwaliteitsverhouding. Deze set bestaat uit drie rookmelders die eenvoudig en draadloos met elkaar te koppelen zijn. Gaat het alarm bij één van de rookmelders af, dan gaat het alarm bij de andere twee ook af. Op die manier ben je altijd direct op de hoogte van de brand, ook al ben je twee verdiepingen hoger.

De koppelbare rookmelder met groot bereik

De SA-43 koppelbare brandmelders hebben een bereik van maar liefst zestig meter. Je kunt ze dus in meerdere afzonderlijke locaties ophangen, ook in grotere panden. Je kunt voor grotere panden ook meerdere sets aan elkaar kopellen. Tot maximaal tachtig brandmelders, wat ruim voldoende is om menig pand mee te beveiligen. Bijkomend voordeel van deze rookmelder? Ze zijn ontzettend mooi vormgegeven.

Bestel jouw koppelbare brandmelders nu online

Start vandaag nog met het brandveilig maken van jouw pand of woning, en bestel de koppelbare brandmelders van Alecto bij Brandpreventiewinkel. Heb je vragen over de SA-43 koppelbare brandmelders van Alecto, of ben je op zoek naar advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Ze staan je graag te woord.