Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren
0

Electrische deurbel, waarom zou je er een kopen?

Electrische deurbel, hangt hij bij jou al?

Een elektrische deurbel die op meerdere plaatsen kan worden afgegaan, biedt praktisch gemak en verbetert de toegankelijkheid voor bezoekers in jouw huis of bedrijf. Met deze functie kun jij of de bewoners van het huis de deurbelinstallatie op strategische locaties in hun huis of bedrijf plaatsen, zoals verschillende verdiepingen of kamers, waardoor ze geen enkel bezoek of pakket hoeven te missen. In huis is dit vooral handig voor mensen met beperkte mobiliteit of voor grote huizen waar het geluid van een traditionele deurbel niet overal goed te horen is. Bovendien vergroot een deurbel die op meerdere plaatsen afgaat de gemoedsrust en het gevoel van zekerheid.

Jouw electrische deurbel overal te horen

Je electrische deurbel wordt geleverd met 1 of 2 ontvanger en 52 leuke melodietjes.  De deurbel zorgt er voor dat je ook in een rustige ruimte in je huis kan zitten en toch de bel kan horen. Wil je dit zo efficient mogelijk doen? Dan kun je de ontvanger zelfs met je meenemen. Hou dan vooral het bereik van jouw gekozen deurbel goed in de gaten.

Iets meer details over onze electrische deurbellen

De Avantek D-3G 

Een draadloze deurbel die wordt geleverd met één ontvanger. Deze deurbel maakt gebruik van de 3e generatie draadloze technologie voor een stabiele en betrouwbare verbinding. De deurbel heeft een bereik van 300 meter in open ruimte, wat ervoor zorgt dat je het geluidssignaal kunt horen, zelfs als je je op afstand van de voordeur bevindt. Het volume van de beltonen is instelbaar met vijf verschillende niveaus en het beschikt over 52 verschillende beltonen om uit te kiezen. De deurbel is eenvoudig te installeren en waterbestendig, zodat hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

De Avantek D-3W

Een draadloze deurbelset met twee ontvangers in een stijlvol wit design. De deurbel maakt gebruik van draadloze technologie en heeft een bereik van maximaal 300 meter in open ruimte. Met twee ontvangers kunnen gebruikers de deurbel op verschillende plaatsen in huis installeren voor een betere bereikbaarheid. De deurbel biedt 52 verschillende beltonen en het volume is instelbaar op vijf niveaus. De installatie is eenvoudig en de deurbel is waterbestendig, waardoor hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is een handige set voor verbeterde deurbelfunctionaliteit en gemak in huis.