Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren
0

CO-Vrij gecertificeerd

Wat is Co-vrij gecertificeerd?

CO-vrij gecertificeerd betekent dat een product of productieproces is beoordeeld en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat er geen koolmonoxide (CO) wordt gebruikt of geproduceerd tijdens het productieproces. CO is een giftig gas dat vrijkomt bij sommige industriële processen en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen bij mens en dier.

Co-vrij gecertificeerd

Co-vrij certificering bij bedrijven

Het certificeringsproces voor CO-vrije producten en processen wordt uitgevoerd door onafhankelijke certificeringsinstanties die de productieprocessen van fabrikanten beoordelen en testen om te garanderen dat er geen CO wordt gebruikt of geproduceerd. Certificering is een manier om te garanderen dat een product veilig is voor gebruik en dat de productie ervan geen negatieve invloed heeft op de gezondheid van werknemers en consumenten, evenals op het milieu.

Co-melder in de kou?

De koolmonoxidemelder die houdt niet van kou. Als je ze in een koude ruimte zoals een garage op gaat hangen, hou er rekening mee dat het warm genoeg blijft. Dit geldt natuurlijk ook voor je caravan, camper of boot. We hebben Co-melders die tegen vorst kunnen van Figaro. Koop hem via de onderstaande knop bij ons. De producten laten monteren of zelf ophangen kan wel, het gaat voornamelijk om kachel, cv en gelijksoortige producten waar de installateur Co-gecertificeerd moet zijn.

Veiligheid en Co-gecertificeerd

Het gebruik van CO-vrije producten is belangrijk omdat het kan bijdragen aan het verminderen van de uitstoot van giftige stoffen en het bevorderen van een gezondere en veiligere werkomgeving. Het is belangrijk om te controleren of een product CO-vrij gecertificeerd is als je zeker wilt zijn dat het veilig is voor gebruik en geen schade aanricht aan de gezondheid van werknemers, consumenten en het milieu.