Een blus- of branddeken heeft als doel de zuurstoftoevoer bij een brand te stoppen. Op die manier dooft de brand en wordt erger voorkomen. U herkent een branddeken aan de rode verpakking die aan de wand hangt. Deze is vaak in ruimtes te vinden waar regelmatig vuur aanwezig is. Echter, een blusdeken kan zeer goed van pas komen in iedere soort ruimte. Zo kan brandende kleding, apparatuur en een asbak worden gedoofd, maar met een groter branddeken stopt u ook bijvoorbeeld frituurbranden. Brandpreventiewinkel is gespecialiseerd in het gebruik van brandpreventiehulpmiddelen en kan u altijd adviseren wanneer nodig.

Een hoge kwaliteit branddeken voor een effectieve oplossing

Een branddeken van Brandpreventiewinkel is van hoge kwaliteit onbrandbaar materiaal en is in verschillende maten verkrijgbaar. De merken zijn vanwege hun grote betrouwbaarheid geselecteerd. U kunt er dus zeker van zijn dat u een branddeken aanschaft waarmee u effectief de brand dooft.

De merken die wij in ons assortiment hebben zijn:

  • Ajax
  • Alecto
  • Elro
  • First Alert
  • Smartwares

Bestellen kan eenvoudig online en uw producten worden snel thuisbezorgd. Wij bezorgen ook op zaterdag wanneer u vrijdag vóór 23.45 uur bestelt. Wanneer u zakelijk bestelt, sturen wij binnen één dag al de offerte.

Een ruim assortiment aan brandpreventieproducten

Brandpreventiewinkel beschikt over een ruim assortiment aan producten die de brandveiligheid in uw woning of pand aanzienlijk verbeteren. Denk hierbij aan een sproeischuimblusser, verschillende CO-melders van gerenommeerde merken, gasmelders en nog veel meer. Voor advies en informatie over de producten, of om uw situatie te bespreken, belt u naar 085-0645945, of mailt u naar service@brandpreventiewinkel.nl.