Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Gratis retourneren

Categorie

Ajax

Ajax brandblussers bij Brandpreventiewinkel

De Ajax brandblussers van Brandpreventiewinkel maken jouw pand of woning enorm veilig. Ben je op zoek naar deskundig advies, neem dan gerust contact met ons op.
Ajax is een merk dat hoge kwaliteit producten levert op het gebid van brandveiligheid, ze produceren ze brandblussers, brandmelders en blusdekens. Door een brandblusser van hogere kwaliteit aan te schaffen waarborg je de veiligheid van je woning en gezin. Brandpreventiewinkel is dé plek waar je alle benodigdheden vindt voor een maximaal brandveilige omgeving.

De Ajax brandblusser als ideaal brandpreventiemiddel
Na rook- en brandmelders zijn brandblussers vaak het eerste bestrijdingsmiddel tegen een brand in je woning. Zolang de brand nog relatief klein is kan deze vaak goed in de kiem gesmoord worden met een brandblusser. Het is dan wel belangrijk dat de brandblusser betrouwbaar is. Daarnaast is het ook belangrijk om van te voren goed te weten welke brandblusser geschikt is voor welke brand.
De brandblussers van Ajax hebben een goede bluscapaciteit en een sterke effectiviteit op het gebied van brandbestrijding. Ook zorgt Ajax altijd voor zo veel mogelijk gebruiksgemak. Naast dat de brandblusser jouw woning een stuk veiliger maakt, zijn de blussers van Ajax ook milieuvriendelijk. Ajax produceert de eerste brandblussers met een speciaal milieurkeurmerk voor brandblussers. Bekijk het complete assortiment aan brandblussers van Ajax en andere producenten in onze webshop. Hier kun je onderscheid maken tussen brandblussers voor kantoor of voor je woning.

Profiteer van de service van Brandpreventiewinkel
Bij Brandpreventiewinkel kun je altijd rekenen op de beste service. Met deskundig advies en een snelle levering stellen wij onze klanten iedere keer weer tevreden. Voor vragen bereikt je ons zeven dagen per week op het telefoonnummer 088-1850160. Ook kun je ons eenvoudig een bericht sturen via de wesbite,

Kenniscentrum