De beste rookmelder of brandmelder kopen met het juiste advies, dat doet u in onze winkel. Bekijk de uitgebreide webshop en bestel eenvoudig en snel.

Brand voorkomen met brandmelders

Een rookmelder is een must-have hulpmiddel om een destructieve, gevaarlijke en snel uitslaande brand voor te zijn en daar heeft u dan ook de beste melder voor nodig. Wanneer u slaapt, functioneert alleen uw gehoor nog. U ruikt dus geen rook wanneer er bijvoorbeeld kortsluiting optreedt. Wanneer u niet snel wakker wordt, raakt u bewusteloos. Dit kan natuurlijk desastreuze gevolgen hebben. Dit is maar één situatie waarin de beste rookmelder noodzakelijk is, want in vele gevallen is het een kwestie van geluk wanneer u een brand op tijd ontdekt. Het kopen van een brandmelder is dan ook een heel verstandige keus. Zo weet u zeker dat u tijdig kunt ingrijpen bij de eerste fase van een brand in uw pand.

De beste rookmelder toepassen om een grote brand te voorkomen

Hoe eerder u de brand ontdekt, hoe groter de kans dat u een uitslaande brand voorkomt. Dat is vanzelfsprekend, maar hoe zorgt u dat u de beste rookmelder in huis haalt? Voordat u beslist een bepaalde brandmelder te kopen, is het verstandig om te informeren naar het aanbod bij de verkoper. Er zijn namelijk verschillende rookmelders, namelijk de optische en thermische. De eerste gaat af wanneer de rook door middel van infrarood wordt gesignaleerd. De thermische rookmelder reageert juist op de temperatuur. Op veel plekken, bijvoorbeeld in de keuken of slaapkamer, is een rook- of brandmelder aan te raden, maar op sommige plekken ook niet. Denk aan een garage, bij een ventilator of boven een verwarming. Kortom, een kort overleg met uw verkoper zorgt voor het beste resultaat wat betreft de aanschaf van een rook- of brandmelder. Geen zorgen, een rookmelder is binnen één minuut geïnstalleerd! Naast een rookmelder zijn er uiteraard nog vele andere manieren om brandpreventie in uw pand optimaal te houden. Denk hierbij aan een gebruiksvriendelijke schuimblusser of poederblusser.

Lees meer over:

Een brandmelder kopen met goed advies

Bij Brandpreventiewinkel krijgt u altijd goed advies als het gaat om het kopen van de beste brandmelder. Ook over andere melders, bijvoorbeeld een koolmonoxidemelder, bieden zij u alle informatie die nodig is. De specialisten van deze winkel zijn zeven dagen per week van 8.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar voor al uw vragen. Bovendien beschikken zij over een groot assortiment en zijn de specificaties van de producten overzichtelijk en in detail opgesteld. En niet onbelangrijk: uw bestelling wordt snel geleverd! Bel naar 085-0645945 of stuur een mail naar service@brandpreventiewinkel.nl om contact op te nemen.